1 september 2019
14:00

Torpa AIS

Referat: Bäckseda IF svart - Torpa AIS

Biffarna gick ut hårt från början, och gav inte motståndarna, Torpa några utrymmen i dagens hemmamatch på Paradisvallen.
Trotts lite åska på uppvärmningen, så kunde matchen köra igång som planerat. Killarna gick upp till en 3-0 ledning i första perioden, efter mycket fin inställning och bra passningsspel över hela banan.
I andra mattades det fina spelet något, men vi kunde ändå gå till pausvila efter andra med en 4-0 ledning.
Vi pratade inför sista om att komma tillbaka till det fina spelet från första perioden och låta bollen gå inom laget både bakåt och framåt.
Det var något alla lyssnade på och spelet i sista bjöd på många fina kombinationer, bra försvarsspel, fina uppspel och även en delikat straffräddning från hemmamålisen.
En mycket bra match där vi verkligen praktiserar det vi försöker få ut på träningarna, bra passningsspel och att bollen inte alltid behöver gå framåt.